Hotel Anduze (C05-PORT)

Anduze is een gezellige toeristenplaats met vele winkels, sfeervolle pleintjes, en talloze terrasjes. Dit heerlijke 3*** hotel ligt op bijna 3 km. buiten het centrum, temidden van het groen met een geweldig uitzicht over het dal van de Gard.
De eigenaren bieden u, samen met hun medewerkers, een zeer gastvrije omgeving met persoonlijke aandacht. Er wordt alles aan gedaan om het u als gast naar de zin te maken. Bij de receptie spreekt men naast Frans ook Duits.
Culinair verwerkt men steeds verse seizoensprodukten. Zo ook in het 3-gangen menu dat men u elke avond serveert.
Maar ook in diverse lekkernijen; wat te denken van de huisgemaakte herfstjam waarin waarin u de pure smaak van het zongerijpte seizoensfruit proeft. Leuk om als souvenir mee te nemen voor thuis! De eigenares heeft als doel om het beste ontbijt van Frankrijk te serveren. Wat ons betreft is ze daarin geheel geslaagd!
Het hotel wordt steeds aan de modernste eisen aangepast, zo is het hotel helemaal airconditioned. De meeste kamers beschikken over gescheiden badkamer en toilet (badjassen zijn tegen een geringe borgsom beschikbaar), een zonnig balkon met blik op de tuin (kamertype Vue Jardin) of een met een prachtig uitzicht over de vallei (kamertype Vue Vallée). Samen met het luxe (binnen)zwembad met zowel binnen als buiten ligplaatsen, het ruime en gezellige panoramaterras, de vele zitjes en de nieuwe bar zult u zich als gast heerlijk verwend voelen.
 

Prijzen op aanvraag

 

Vraag ons hiervoor een prijsopgave>>

 

Hotelfaciliteiten

Ligging: Ca. 3 km. van het centrum van Anduze. Prachtig uitzicht over de vallei van de Gardon.
Geopend: 1 april - 15 oktober
Verzorging: logies + ontbijt of halfpension
Maaltijden: Zéér uitgebreid ontbijt in buffetvorm, Diner HP: 3-gangen dagmenu
Kamers: 38 stuks, traditioneel ingericht, badkamer met bad of douche, apart toilet, telefoon, TV. Alle kamers hebben een balkon.
Parkeren: Op eigen terrein; 's nachts afgesloten
Terras: ja
Tuin: ja
Zwemmen Groot binnenbad met kleedruimtes en ligplaatsen binnen en buiten.
Uitgaan/shoppen: Stadscentrum op ca 3 km
Tanken: op ca 500 mtr.
Extra's: Het hele hotel is voorzien van airco. Fitness ruimte, solarium, jeu de boules, pingpong, lees en TV ruimte, vele zitjes en ruime lounge met een gezellige bar. Huisdieren zijn niet toegestaan.
 
Dit hotel boeken>>
Ik wil graag eerst een prijsopgave ontvangen>>