Hotels Corsica 2**

De hierna beschreven hotels gelden als voorbeeld. Het kan zijn dat u afhankelijk van de beschikbaarheid in andere, maar vergelijkbare hotels verblijft.

Zonza, Hotel l'Incudine**. Dit hotel ligt in het centrum van Zonza, een typisch Corsicaans bergdorp. Omdat Zonza op een kruising van wegen ligt is er altijd wat te doen. Dit hotel voldoet geheel aan de door ons gestelde eisen voor 2** hotels en biedt alles wat je nodig hebt.

Calvi: Direct aan zee vindt je Il Tramonto**. Vanuit je kamer heb je een schitterend uitzicht over de zee. Dit hotel ligt op ca 10 minuten lopen van het centrum van Calvi.

Prijzen op aanvraag

Vraag ons hiervoor een prijsopgave>>

Hotelfaciliteiten

 

Zonza, l'Incudine

Calvi, Il Tramonto

Ligging: in het centrum van Zonza aan de kustweg op 2 km. afstand van Calvi
Geopend: 01.04 - 15.11 01.04 - 15.11
Verzorging logies + ontbijt of halfpension logies + ontbijt of halfpension
Maaltijden

Uitgebreid ontbijtbuffet met diverse broodsoorten, zoet en hartig beleg. Diner: 3 gangen dagmenu in het eigen -knusse- restaurant.

typisch frans ontbijt bestaande uit croissant, stokbrood, marmelade, jus en kofiie/thee/chocolademelk. Halfpensiongasten gebruiken het 3-gangendiner in een restaurant op loopafstand van het hotel.
Kamers: 18 stuks, functioneel ingericht, kleurrijk gedecoreerd. Keuze uit twin- of twee-persoonsbed.  Badkamer met douche of bad, toilet, telefoon, TV. De meeste kamers kijken uit over het dorp en over het dal. 28 stuks, goed ingericht. Alle kamers hebben een eigen balcon met zeezicht. Badkamer met douche of bad en toilet. Telefoon, TV, WiFi.
Parkeren: prive parkeerplaats aan de openbare weg. Voor motoren is er een garage. op eigen terrein. Grote parkeergarage voor motoren en fietsen.
Terras: klein terras aan de openbare weg. Ook plaatselijke bewoners maken hier gebruik van. ruim terras met panoramisch uitzicht op zee.
Tuin: nee nee
Zwemmen: nee nee. In de omgeving kan in zee gezwommen worden.
Uitgaan/shoppen op 100 mtr divers barretjes, terrassen en winkels Centrum van Calvi op 750 mtr (10 minuten te voet)
Tanken: op 9 km. op 400 mtr.
Extra's: Bar, gezellig restaurant met groot open vuur waarop verschillende gerechten worden bereid Mooie ligging met prachtig zeezicht.

Nu een rondreis Corsica met verblijf in 2** hotels boeken >>

Ik wil graag eerst een prijsopgave >>