Hotel Mialet (C06-PRAD)

Op 7 km van Anduze ligt bij Mialet hotel Le Pradinas, een 18e eeuwse Mas, die door de huidige eigenaren met veel zorg en oog voor het origineel is gerestaureerd.
Dit 3*** hotel heeft hierdoor een heel authentieke sfeer en geeft u het gevoel te logeren in een origineel Frans gastenhuis.
Elke kamer is anders, ook wat grootte betreft. Ze zijn allemaal aangepast naar de ligging in het gebouw. Allen zijn voorzien van modern comfort en de oude dikke muren geven de perfecte koelte bij zomerse warmte.
Zowel binnen als buiten zijn de ruimtes gezellig en zeer verzorgd.
Samen met het terras met zowel zon als schaduw door de bomen, het prachtig aangelegde zwembad en het mooie uitzicht over de rustige omgeving zult u dit hotel als een belevenis van rust en Franse gastvrijheid ervaren.

Prijzen op aanvraag

 

Vraag ons hiervoor een prijsopgave>>

 

Hotelfaciliteiten

Ligging: In het buitengebied, ca. 7 km. van het centrum van Anduze. Zeer rustig gelegen.
Open: Pasen - 31 oktober
Verzorging: halfpension
Maaltijden: Ontbijt in buffetvorm met diverse broodsoorten en zowel zoet als hartig beleg. Diner HP: driegangen dagmenu waarin veel groentes en kruiden uit eigen tuin worden verwerkt.
Kamers: 26 stuks, goed ingericht, badkamer met bad of douche en toilet,telefoon, TV, haardroger en safe. Hoewel de dikke muren van het gebouw de warmte voldoende buiten houden, hebben de meeste kamers ook airco.
Parkeren: Op eigen terrein achter het hotel. Enkele afsluitbare garageboxen voor motoren
Terras: Ruim terras met voldoende schaduw
Tuin: ja
Zwemmen: ruim zwembad met ligstoelen
Uitgaan/shoppen: Stadscentrum van Anduze op ca 7 km
Tanken: op ca 4 km.
Extra's: Prachtig gerestaureerde 18e eeuwse Mas met een geweldige ligging midden in de natuur. Het geheel ziet er zeer verzorgd en gezellig uit. Gratis WiFi. Eigen moes- en kruidentuin. Met name geschikt voor rustzoekers en diegenen die niet elke avond op stap willen.
 
Dit hotel nu boeken>>
Ik wil graag eerst een prijsopgave>>