Motorvakantie, motorreis naar de Ardèche

 

De regio Ardèche/Haute-Loire biedt een verrassende aanvulling op onze andere gebieden. In dit deel van het Massif Central vindt je een mozaïek aan landschappen. Liefelijke heuvels, vulkaanlandschappen en grillige rotsformaties, het is er allemaal. Een gebied ook waar talloze rivieren zoals de Loire ontspringen. (kaart >>)
.

De routes

Onze routes voeren je langs beboste heuvels, vlaktes met adembenemende vergezichten, grillige gorges met spectaculaire watervallen, vulkaanlandschappen met kratermeren, indrukwekkende formaties granietzuilen, kleine stadjes en verstilde dorpen.
Via glooiende ruime wegen met ontelbare prachtige bochten en hier en daar een uitdagende haarspeldbocht maak je kennis met dit rustige, authentieke deel van Frankrijk en ervaart u weer hoe leuk en ontspannend rijden kan zijn.
Samen met de geriefelijke en gastvrije accommodatie die wij hier voor je selecteerden en steden als Le Puy-en-Velay, Valence, Tournon en Yssingeaux binnen rijbereik, vindt je alle ingrediënten voor een heerlijke ontspannen vakantie.
.

Verblijfsmogelijkheden in de Ardèche/Haute-Loire

Voor onze accommodatie in de Ardèche en de Haute-Loire klik hier >>
 

 
.
.
.
.
.
.
meer foto's>>