De heen- en de terugreis

De afstand Utrecht-Avignon bedraagt ca. 1150 km. Er zijn meerdere mogelijkheden om deze afstand op de heen- en terugweg te overbruggen:

Via de snelweg

Een snelle, maar ook saaie manier om in uw vakantiegebied te komen.

Over doorgaande binnenwegen

Wilt u meer onthaast uw bestemming bereiken dan kunt u ook de snelwegen vermijden en gebruik maken van (doorgaande) binnenwegen. Indien u hiervoor kiest voorzien wij u op wens van routesuggesties en overnachtingsadressen. Vermeld dit dan op het boekingsformulier.

Aanhangwagen

Motorrijders hebben ook de mogelijkheid om de motor(en) op een aanhanger achter de auto te vervoeren. Dit heeft een aantal practische voordelen zoals de mogelijkheid meer bagage mee te nemen of het voorkomen van "vierkante" banden. Bij al onze accommodaties bestaat de mogelijkheid de auto met de aanhanger gedurende uw verblijf te parkeren.
Motoraanhangers zijn vaak al voor een gering bedrag te huur. Kijk bijvoorbeeld op http://www.twopence.be/ of kijk bij Boels voor meer info.

Met de autoslaaptrein

Helaas is het in 2015 niet meer mogelijk om met een autoslaaptrein naar het zuiden te reizen. Zowel de Duitse Bundebahn als de Nederlandse Autoslaaptrein bieden dit niet meer aan.