Op deze pagina vind je de berichten die wij ook op onze facebook pagina geplaatst hebben

Klik op een link om naar de bijbehorende foto's te gaan

Reisverslag Corsica groepsreis

Voorbereiding: CORSICA; wondermooi, bochtig, eindeloos afwisselend, eigenzinnig en gastvrij. Staat het nog op je verlanglijst? Beleef dan alvast onze fotoreis mee deze week! Morgen vertrekken we, ga je mee?

Dag 1: 's avonds vertrek uit Marseille (groepsreis), de volgende ochtend uitgerust (lekker slapen en douchen in je eigen cabine) starten met de eerste dagtour, let's go!

Dag 2: rondje Cap Corse, het noordelijkste deel van Corsica

Dag 3: een dag het binnenland in met een woest en supermooi berglandschap, dan via de al even woeste en bochtige westkust terug.

Dag 4: tijd om ook het zuidelijke deel van Corsica te gaan ontdekken, vandaag door het binnenland van Calvi naar Zonza

Dag 5: Bonifacio, een bezoek meer dan waard. Op de motor maar ook vanaf zee met de boot. De kilometers van afgelopen dagen gaan in de banden zitten en soms moet er dan wel eens één vernieuwd worden.

Dag 6: De weg door Alta Rocca, voert je langs ruige rotsen, watervallen en schaduwrijke bossen. Via de zuidwest kust met fascinerende zeezichten gaat het terug het binnenland in en langs Filitosa waar prehistorische monumenten teruggaan tot wel 7000 vóór Christus.

Dag 7: Time flies when you're having fun. De laatste dag op Corsica alweer. Over de col de Bavella, langs de zandstranden van de oostkust, via het National Parc en Murato gaat de route naar de haven. Na pakweg 20.000 bochten rijplezier op dit motorparadijs-eiland ga je 's avonds aan boord om de volgende dag, weer uitgerust, in Marseille aan te komen.

Reisverslag groepsreis Provence "Lavendel"

Lavendel groepsreis Provence; een explosie van kleuren

Wat kun je verwachten met de Lavendel groepsreis Provence (25 juni-2 juli)? Nou, Lavendel enne ... volg ons deze week en proef het alvast. Een geur-, kleur- en bochtrijke week, veel genieten en veel plezier! Meedoen? boek snel, want er zijn nog maar enkele plaatsen vrij.

5-Regio's tour 2016

Ontdekkingsreis Frankrijk. Op je motor in 12 dagen de Bourgogne, Ardèche, Cévennen, Pyreneeën, Provence, Franse Alpen en de Vercors doorkruisen. Rijden langs de leukste, lekkerste en meest bijzondere plekken die we in elke regio voor je hebben uitgezocht. De groepsreis 5-regiotour van 20 tot 31 augustus is totaal ontzorgd motorplezier. Verwen jezelf en doe mee!