Motorreizen - Groepsreizen met de motor

Jij geniet, wij organiseren!

Voor wie?

Wij organiseren begeleide en niet-begeleide groepsreizen op maat. Wij hebben hiervoor niet een vooraf vastgesteld programma maar organiseren de reis zoals jij dat wilt.

Wil je met je eigen groep (motorclub, vrienden, collega's) op motorvakantie in Zuid-Frankrijk? Wij organiseren dat precies naar je eigen wensen. Van hotel(s) tot begeleiding, van de routes tot motortransport. Kijk maar eens bij onze special reizen en neem vroegtijdig contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze service:

Als je kiest voor begeleiding tijdens je groepsreis rijdt elke dag een toerleider van Touring-Provence op de motor mee. Hij is je gids, tolk en vraagbaak. Hij kent de omgeving op z'n duimpje en spreekt de taal. Ook bij pech helpt hij je om je motor zo snel mogelijk weer gerepareerd te krijgen.

Hij zal de routes zo veel mogelijk aanpassen aan het seizoen; bijvoorbeeld in de tijd dat de lavendelvelden in bloei staan zal hieraan met het bepalen van de routes extra aandacht worden gegeven

Als het weer het toelaat -en dat is bijna altijd het geval- lunchen we "op z'n frans" in de vorm van een uitgebreide picknick.

Rijplezier en veiligheid

het rijden in een groep kan soms – door verschillen in rijstijlen - als minder prettig ervaren worden. De snelle rijders voelen zich opgehouden terwijl de rustige rijders zich juist weer opgejaagd voelen. Lees hier hoe je dit kunt voorkomen >>

 
 
Franse Alpen
 
Corsica
 
De beroemde Touring Provence picknick
 
bij het Viaduc van Millau/Cévennen
 
Col Angel
 
Corsica 2011
 
BMW groep, Franse Alpen
 
meer foto's>>