Enschede, 20 april 2020

Beste mensen,

Als gevolg van de maatregelen van de Franse regering ter bestrijding van het Coronavirus (COVID-19) zijn (motor)reizen in Frankrijk op dit moment niet mogelijk. Hoe gaan wij hier mee om?

Geboekte reizen die vallen in een periode van lock-down of met andere beperkingen die als gevolg hebben dat de reis niet op een normale manier door kan gaan zullen wij annuleren. Reeds gedane (aan)betalingen zetten wij om in een tegoedbon (voucher) die voor dezelfde of een voor andere reis op een later tijdstip gebruikt kan worden. Deze voucher is ook geldig voor het hele seizoen 2021. Betalingen van de restant reissom, die 6 weken voor aanvang van de reis voldaan zou moeten worden, mogen uitgesteld worden tot 5 dagen vóór de startdatum van de reis. Wij gaan ervan uit dat we dan voldoende ver "vooruit" kunnen kijken om te zien of de reis al dan niet door kan gaan.

Geboekte reizen die vallen in een periode dat deze wél normaal door kunnen gaan, dus als je vrij naar/van Frankrijk kunt reizen, de hotels, café's en terrassen weer open zijn, gaan normaal door. Als je hiervoor geboekt hebt en je ziet er toch van af moet je deze zelf annuleren. Let op dat er dan annuleringskosten zullen ontstaan. 

Tot slot: blijf gezond!

Jezelf verwennen met een unieke motorreiservaring?
Kijk dan eens rond op onze site en laat je verleiden!